Dynamic Rush met gouden MAN’s • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Dynamic Rush met gouden MAN’s

Dynamic Rush uit Wormerveer bestaat dit jaar 30 jaar. Het bedrijf floreert naar eigen zeggen in een markt die bol staat van activiteit. Dynamic Rush zegt een deel van het succes te danken aan de samenwerking met MAN, en dan in het bijzonder met dealer BTS uit Wognum. Die leverde nieuwe, gouden MAN’s af aan het transportbedrijf.

Dynamic Rush werd dertig jaar geleden opgericht door René Bouman. Hij begon met het vervoeren voor de grotere, bekende transportondernemers in noord Holland. Bekend als hij was, groeide zijn bedrijf van meet af aan. “De recessie van begin jaren 90 overleefden we goed, en al gauw moesten we vanaf 1993/’94 weer gaan investeren”, zegt Bouman. “Ik kende Peter Baars uit Wognum al van eerdere samenwerkingen. Daar had ik uitstekende herinneringen aan. Dus lag het voor de hand dat ik hem om offertes vroeg.”

Het wagenpark is inmiddels gevarieerd bij Dynamic Rush. René Bouman heeft zijn zoon Rick tot bedrijfsdirecteur benoemd. Met 35 voertuigen wordt dezelfde klantengroep in transport en expeditie bediend. Daarbij maakt ook Dynamic Rush mee wat anderen meemaken. “Als ik 10 chauffeurs erbij kon krijgen, kon ik hier nog 10 MAN’s bestellen”, zegt Bouman. Het aandeel van MAN groeide in het bedrijf met de komst van de TGE. “Wij hebben ook dat type bestelauto nodig. De uitstraling van de TGE vinden we veel mooier dan die van andere bestellers. Dus hebben we nu onze vierde TGE besteld.”

Het jubileum van Dynamic Rush vieren René en Rick door een derde Lion’s Edition TGX 18.500 trekker te bestellen en die vierde TGE die dezelfde opvallende kleuren meekreeg als de TGX. “We merken dat klanten het leuk vinden wanneer je je onderscheidt met mooie spullen”, zegt Rick Bouman. “We hebben hele heldere afspraken met BTS Wognum en we merken dat ook andere diensten waarmee importeur Pon achter zijn dealer staat, ons helpen bij ons werk. Dan denk ik bijvoorbeeld aan financieringsmogelijkheden en aan onderhoudscontracten.”

Dynamic Rush heeft naast de goudkleurige TGX en TGE, ook nog een blauwe en een rode Lion’s Edition TGX rijden. Maar daarmee is de honger naar mooie trucks nog altijd niet gestild. “Laatst zagen we dat er een speciale Commander-versie komt van de TGX en van de TGE. Dat zijn voor ons auto’s die zeker interessant zijn”, zegt Bouman.

Eén reactie op “Dynamic Rush met gouden MAN’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer