Ga naar hoofdinhoud

Eerste Iveco S-Way 6×2 voor Bentvelzen Logistiek

Bentvelzen Logistiek is enorm trots dat het als een van de eerste transportbedrijven in Nederland met een Iveco S-Way 6×2 de weg op gaat. De sterke motorwagen is voorzien van een zuinige Cursor 11 motor met 460 pk die dag en nacht wordt ingezet voor het vervoer van wissellaadbakken in België en Duitsland. De tweede Iveco S-Way 6×2 bakwagen is al op komst en gaat na de zomer rijden.

Zowel de motorwagen als wipkar beschikken over een BDF-wissellaadsysteem met MoToC pneumatische twistlocks, waardoor chauffeurs snel en efficiënt de laadbakken kunnen op- en afzetten. De motorwagen is ook gekeurd om te kunnen rijden in LZV-Configuratie. Kees Bentvelzen, mede-eigenaar van Bentvelzen Transport: “Door de komst van onze nieuwe Iveco S-Way 6×2 hebben wij een prachtig visitekaartje die indruk maakt op de weg, en waar ook onze opdrachtgevers (zoals Dachser) heel tevreden mee zijn.”

Kees Bentvelzen: “We hebben al jaren goede ervaringen met Iveco. Ook de voorganger van de nieuwe S-Way heeft in vijf jaar tijd probleemloos ruim 900.000 kilometer gereden. We konden rekenen op lage onderhoudskosten en hoge betrouwbaarheid van de producten.” Tijdens het Truckstar Festival in Assen maakten Kees en zijn collega’s kennis met de Iveco S-Way en zij waren gelijk onder de indruk. “Als je kijkt naar de cabine qua inrichting en de kwaliteit van de materialen die gebruikt zijn, dan staat er een volwaardige truck op de weg. We konden écht aan de reacties van de chauffeurs merken dat de Iveco S-Way in de smaak viel. Ze waren aangenaam verrast op het moment dat zij voor het eerst de deur opentrokken en instapten. Wij hebben vertrouwen in het product en dan is het mooi om te zien dat onze chauffeurs zo enthousiast zijn. Dan is het een gemakkelijke, logische keuze om voor Iveco te kiezen.”

Het transportbedrijf uit Alphen aan de Rijn heeft met Kwakernaak Bedrijfswagens een betrouwbare partner gevonden die dag en nacht voor hen klaar staat. Zij zijn volledig ontzorgd door de Iveco-dealer uit Waddinxveen en Iveco Capital tijdens het aankooptraject, opbouwproces en de aflevering van de Iveco S-Way. Door omstandigheden kon de eerste, nieuwe 6×2 bakwagen pas na een paar maanden afgeleverd worden. Gelukkig bracht dit geen problemen voor Bentvelzen Logistiek. De bestaande truck hebben zij langer kunnen inzetten, doordat het huurcontract hiervan is verlengd door Iveco Capital. Kees Bentvelzen: “Het is prettig zaken doen met Kwakernaak Bedrijfswagens en de financieringsmaatschappij van Iveco. Samen zijn wij een gestroomlijnde machine en hebben we de samenwerking verder voortgezet.”

Met meer dan 60 jaar ervaring heeft Bentvelzen Logistiek zich ontwikkeld als een flexibele en betrouwbare transportonderneming die graag persoonlijke service biedt aan haar klanten. Daarnaast heeft het familiebedrijf zich in de loop der jaren gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer over de weg en heeft de beschikking over een breed wagenpark met ruim 70 voertuigen en circa 140 medewerkers in dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer