Ga naar hoofdinhoud

Elektrische koeltrailer voor DJMiddelkoop

DJMiddelkoop, logistiek dienstverlener in Pharma- High Value- en General Cargo Airfreight, zet een volgende belangrijke stap in de richting van duurzaamheid met de introductie van hun nieuwe elektrische koeltrailer. Deze innovatieve toevoeging aan de uitgebreide vloot benadrukt hun toewijding aan milieuvriendelijke bedrijfsvoering en het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

De elektrische koeltrailer wordt toegevoegd aan de al eerder geleverde volledig elektrische trekker waardoor er een volledig elektrische combinatie ontstaat. Deze trailer zal ingezet worden in het temperatuur gecontroleerde transport van farmaceutische luchtvrachtzendingen.

Deze nieuwe elektrische koeltrailer is ontworpen met de nieuwste technologieën op het gebied van elektrisch vervoer. Met geavanceerde batterijtechnologie en een efficiënt energiemanagementsysteem kan de koeltrailer lange afstanden afleggen op één enkele oplaadbeurt. Dit draagt niet alleen bij aan het verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen, maar ook aan lagere operationele kosten voor het bedrijf.

De koeltrailer stoot geen schadelijke uitlaatgassen uit, wat bijdraagt aan schonere lucht en een gezonder milieu. Ideaal in combinatie met de volledig elektrische trekker voor emissie loos transport dat steeds meer me regelgeving te maken krijgt.

Elektrische aandrijving van de koelmotor resulteert in aanzienlijk verminderde geluidsoverlast, wat vooral belangrijk is in stedelijke gebieden en ’s nachts tijdens leveringen.

De koelwagen is uitgerust met de nieuwste koeltechnologie die zorgt voor een constante en nauwkeurige temperatuurregeling, essentieel voor het veilig transporteren van geconditioneerde farmaceutische zendingen.

Het voertuig is voorzien van geavanceerde monitoringssystemen die real-time gegevens verzamelen over prestaties, energieverbruik en temperatuurregeling, waardoor DJMiddelkoop efficiëntie kan optimaliseren.

Stroom wordt tijdens het rijden via de VALX E2! HD energie-as opslagen in de accu’s om de Carrier Vector eCOOL te voorzien van elektriciteit.

DJMiddelkoop zet zich in om een actieve rol te spelen in de transitie naar duurzaam transport en het verminderen van de impact van hun activiteiten op het milieu. Met deze nieuwe elektrische trekker en volledig elektrische koeltrailer dragen ze bij aan de grotere inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan en een meer duurzame toekomst te creëren.

Het bedrijf verwacht dat deze investering niet alleen hun inzetbaarheid zal verbreden, maar ook als inspiratie zal dienen voor anderen in de sector om soortgelijke stappen te zetten naar duurzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer