Ga naar hoofdinhoud

Elf nieuwe DAF’s XG voor Den Hartogh

Royal Den Hartogh Logistics heeft het wagenpark uitgebreid met elf nieuwe DAF’s XG. De trucks worden geleverd door Truckland.

Familiebedrijf Den Hartogh is in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare chemicaliën, gassen en droge bulk. Veiligheid en duurzaamheid zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh dat inmiddels vestigingen in 27 landen heeft. “Bij onze beslissing om te investeren in deze nieuwe generatie DAF XG trucks spelen onze duurzaamheidsdoelstellingen een cruciale rol. Daarnaast zijn ook de veiligheid van en comfort voor onze chauffeurs zeer belangrijk. De nieuwe Den Hartogh trucks worden in fases geleverd en zullen worden ingezet voor langeafstandstransport in Duitsland en Polen”, aldus Joep Aerts, Business Unit Director Den Hartogh Liquid Logistics. 

De DAF trucks worden geleverd door Truckland. Den Hartogh hecht veel waarde aan haar netwerken en samenwerkingsverbanden. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met Truckland’, aldus Joep Aerts. Rob Schram, commercieel directeur van Truckland: “Het is geweldig om te zien dat de combinatie van geavanceerde technologie, brandstofefficiëntie en veiligheidseigenschappen van deze “Truck of the Year 2022″ volledig in lijn is met de strategische ambities van Den Hartogh. In haar hoedanigheid als toonaangevende voertuigdaler zal Truckland zich blijven richten op innovatie en de ontwikkeling van geavanceerde transportoplossingen, in samenwerking met DAF.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer