Elf nieuwe Krones voor Dollevoet • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Elf nieuwe Krones voor Dollevoet

Transportbedrijf Dollevoet uit Oss heeft onlangs elf nieuwe Krone trailers aan haar vloot toegevoegd.

“Krone is bij ons de afgelopen vijf jaar een vaste waarde in ons bedrijf geworden”, legt Sebastiaan Dollevoet uit. “De prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed.” Hij bestuurt de onderneming die is gevestigd is in Oss vanuit een nieuw, representatief pand. “Het is niet het enige pand waar we goederen voor onze klanten opslaan. Behalve in Oss, bieden we ook opslagruimte aan in Tilburg, Rosmalen en Schijndel. In totaal gaat het dan over 65.000 palletplaatsen.”

Dollevoet is aangesloten bij Palletways, waarvan de bedoeling is dat er korte doorlooptijden gegarandeerd worden. “Bestemmingen binnen de Benelux bereiken we in de regel binnen 24 uur. Is het wat verder weg, dan binnen 48 uur. Binnen 48 tot maximaal 120 uur bereiken we elke bestemming binnen Europa. Klanten kunnen daarbij via tracking & tracing zelf de status van hun order volgen. Betrouwbaar, flexibel en klantgericht zijn onze kenmerken.”  

Het wagenpark omvat circa vijftig voertuigen die door een eigen technische dienst in topconditie wordt gehouden. ‘We streven daarbij naar een eenduidige uitstraling. Daarin speelt Krone een steeds voornamere rol. Niet alleen die uitstraling is namelijk belangrijk, maar ook de veelzijdigheid van dienstverlening. Mede dankzij Krone lukt het ons om een eenduidige, kwalitatieve uitstraling te bewerkstelligen en kunnen we klanten de trailer bieden die het beste bij ze past.”

Dollevoet bestelde elf trailers, alle met een stuuras. Vijf kastenopleggers met licht geïsoleerde opbouw en een achtersluitende laadklep. Verder kwamen er vier schuifzeilopleggers met drie assen en met achtersluitende laadklep. En tot slot nog eens twee schuifzeilopleggers met een een kooi-aap aansluiting. Daarbij moesten enkele trailers al in de kleuren van de klant van Dollevoet geleverd worden. “Krone speelt goed in op onze vragen, ze reageren daar adequaat op”, aldus Dollevoet.

Sebastiaan Dollevoet zegt dat inspelen op de klantvraag een belangrijke voorwaarde is voor het succes van het bedrijf. “Daarbij zien we een trend ontstaan dat ritten steeds korter worden en de inzet van materieel steeds intensiever. Dat vraagt ook een flinke inzet van de planning, het is precies waar we ons mee willen onderscheiden. Ondanks die gevarieerde inzet verwachten we dat onze nieuwe Krone-trailers lang mee zullen gaan. Daar hebben we het volste vertrouwen in!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer