Euser rijdt Actros F voor Van der Valk • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Euser rijdt Actros F voor Van der Valk

Koninklijke Euser werkt sinds afgelopen zomer voor Van der Valk Hotels en Restaurants. Speciaal voor deze nieuwe samenwerking bestelde het Barendrechtse transportbedrijf maar liefst 10 exemplaren van de Mercedes-Benz Actros F. Algemeen directeur & Eigenaar Bas Euser vertelt: “De Actros F is met zijn relatief lage en brede cabine een schot in de roos voor dit mooie werk. Qua gebruiksgemak, veiligheid en uitstraling sluit deze truck perfect aan bij wat we mogen doen voor Van der Valk Hotels en Restaurants.”

Voor alle hotels van Van der Valk verzorgt Euser de bevoorrading met koel- en vriesproducten voor de hotelrestaurants. Bas Euser: “Vorig jaar kregen wij, samen met andere partijen, de vraag of we de distributie konden verzorgen voor Van der Valk. Dit was geen standaardvraag, want de logistieke organisatie werd from scratch opgebouwd met onder andere de realisatie van een eigen dc. Vanaf het begin hebben we gekeken hoe we het logistieke proces tot in de puntjes konden optimaliseren, bijvoorbeeld door het slim plannen van routes. Er was direct een goede klik, want als familiebedrijven houden we allebei van korte lijntjes, meedenken en flexibiliteit. We zijn trots en blij dat de keuze op ons is gevallen: Van der Valk is een enorm mooie toevoeging aan het portfolio van Koninklijke Euser.”

Om de logistieke taken voor Van der Valk Hotels uit te voeren heeft Koninklijke Euser gekozen voor de recent op de markt gebrachte Mercedes-Benz Actros F. “De introductie van deze truck is perfect getimed, want de Actros F sluit met zijn relatief lage en brede cabine naadloos aan op het werk dat we doen voor deze klant. We bevoorraden alle 57 hotels in Nederland en België: van De Koog in Texel tot aan Arlon, vlakbij Luxemburg. Die hotels liggen regelmatig in bebouwd gebied: het is daarom echt distributiewerk, maar dan wel met lange afstanden. De Actros F biedt daarvoor praktisch gebruiksgemak en veiligheid. Omdat de cabine lager ligt, is de instap eenvoudiger en het zicht rondom beter. Tegelijkertijd biedt de extra brede cabine een hoog comfortniveau tijdens lange ritten”, vertelt Bas Euser. 

Koninklijke Euser bestelde voor deze opdracht 10 trekkers en trailers met zowel koel- als vriesmogelijkheden. “De trucks zijn uitgevoerd in Mercedes-Benz wit en zaken als de grille en sideskirts zijn netjes meegespoten. Samen met de nieuwe, bestickerde trailers staat er echt een indrukwekkende combinatie. Dit is de uitstraling die past bij een hoogwaardige klant als Van der Valk”, zegt Bas Euser trots.

Hij vervolgt: “De trucks hebben een onderscheidend laag brandstofverbruik. Daarbij waarderen onze chauffeurs de lage instap. Het is bovendien prettig om met het allernieuwste materieel onderweg te zijn. Tijdens het bevoorraden van Van der Valk hotels kom je ook op werkelijk schitterende plekken. Hier krijgen de chauffeurs een glimlach van op het gezicht en in tijden van krapte is dat nou net héél belangrijk!”

De aanschaf van de nieuwe serie Actrossen F is een vervolg op een jarenlang succesvolle samenwerking tussen Koninklijke Euser en Daimler Truck. Jan van der Malen, Key Accountmanager Fleetsales bij Daimler Truck Nederland, vertelt: “Onze samenwerking loopt al sinds de jaren ’80 en is telkens geïntensiveerd. Vooral in de laatste jaren is het bedrijf enorm gegroeid: er rijden nu bijna 400 trucks door Nederland en Europa en het grootste deel daarvan is van Mercedes-Benz. In onze samenwerking houden we de lijntjes kort en gaan we voor maximale efficiency. Dat we ook voor het werk voor Van der Valk Hotels weer het vertrouwen hebben gekregen, vormt voor ons de kroon op het werk voor Koninklijke Euser!”

De trucks werden afleveringsklaar gemaakt én geleverd door Van Mossel Vans & Trucks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer