Foto’s: Der Holländer rijdt met Heiwo doorlader • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Der Holländer rijdt met Heiwo doorlader

De Duitse plantenleverancier Der Holländer uit Berlijn heeft een Volvo FH750 met een bijzondere combi van Heiwo, met doorlaadmogelijkheid, in de vloot opgenomen.

Op de zwaarste Volvo FH750 truck heeft Heiwo een carrosserie geplaatst met 8.1 m lengte en 2.8 m inwendige hoogte. De achterdeuren zijn in harmonica uitvoering t.b.v. het doorladen. Heiwo monteert zelf de 50 mm pneumatische volume koppeling voor de middenas aanhangwagen. Voor het solo laden en/of lossen is er een D’hollandia volume laadklep gemonteerd. De carrosserie wordt op temperatuur gehouden door een Webasto warmwater kachel gemonteerd in een roestvrij stalen kist. In de vloer zitten 4 uitblaasopeningen en de kokers hiervoor lopen door het hulpraam heen.

De wide-spread Heiwo middenas aanhangwagen heeft aan de voorzijde ook harmonicadeuren met daarachter de zware 30 mm overrijdplaat voor het doorladen. Ook deze aanhangwagen is voorzien van een D’hollandia laadklep.

Het geheel is voorzien van een roestvrijstalen gesloten zijafscherming, zijverlichting onder en boven op de profielen, volledige LED verlichting, SKF vetsmering, vloer/dak rails etc en alles in de opvallende gele kleur gespoten waarna de belettering is aangebracht met de twee adressen in Berlijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer