Foto’s: Ook Kivits Drunen test met nieuwe DAF’S • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Ook Kivits Drunen test met nieuwe DAF’S

Logistiek dienstverlener Kivits Drunen gaat net als Den Hartog & Bikker de nieuwe DAF truckrange in de praktijk testen. Drie DAF XG 480 FT trekkers werden afgelopen week door dealer Truckland afgeleverd aan Simone en Rob van Opzeeland van Kivits Drunen.

Deze nieuwe XG’s worden bij Kivits ingezet voor een testperiode van 1 jaar. De prestaties en ervaringen worden gemonitord door DAF, om zo de nieuwe generatie zo optimaal mogelijk in de markt te laten stromen.

10 reacties op “Foto’s: Ook Kivits Drunen test met nieuwe DAF’S

 • W Steenbergen

  Daar worden de scania boys stil van zit gewoon tussen de oortjes daf heeft een top auto neergezet

 • Stickie

  @ steenbergen, dat moeten we allemaal nog maar zien voorlopig zijn er alleen nog maar wat pre productie auto’s beschikbaar voor geselecteerde bedrijven dus je hebt er nog niet veel aan. En schei eens uit met die auto’s zonder zonneklep lijkt nergens na zo wat een onzin voor die paar liter diesel extra per jaar

 • W Steenbergen

  Dat weet ik wel heeeel zeker dat dit een top truck is alleen de scania mannetjes hebben commentaar op deze mooi auto

  1. Stickie

   Haha, hoe oud ben je?

 • W Steenbergen

  Ouder als jou denk ik stickie

  1. Stickie

   Zou kunnen maar je reageert als kind van 15 die alleen daf goed vind en scania niks.

 • Leon Olsthoorn

  Stickie, als jij wil dat je (toekomstige) kleinkinderen nog in een truck kunnen rijden ipv een boot, kun je die zonneklep er beter af laten. Alle litertjes diesel brengen de zee een stukje omhoog, en met alle trucks van NL schiet dat wel op.

  1. Stickie

   @Leon, grootste onzin natuurlijk al gaan wij in Nederland terug naar rokende stoom treinen of laten alle vrachtwagens rijden op ruwe stookolie daar gaat het helemaal niks anders van worden.
   Dat hele hele hele klein beetje wat wij met die paar mensen uitstoten in Nederland is niet eens merkbaar.
   Het gaat er om wat de grote landen doen zoals China, India, Brazilië doen die kunnen wat doen aan klimaat gelul niet wij, en zolang China gewoon weer tientallen kolen centrales opent maakt het niks uit wat wij doen en blijf ik lekker rond rijden met mijn euro 3 v8.

   Oh ja zolang ze ruimte reisjes organiseren voor de lol en kunt vliegen voor een nieuwe paar tientjes kunnen ze mij allemaal barsten met die onzinnige milieu regels hier.

 • Leon Olsthoorn

  Praktisch heb je gelijk, maar NL is top 4 rijkste land, dus hebben we een voorbeeldfunctie en geen recht naar armere landen te wijzen zolang we zelf niet ons best doen.

  1. Stickie

   Iedereen mag denken wat hij wil dat vind ik prima, maar ik denk er anders over.
   Probleem aanpakken bij de veroorzakers dus China en die landen, laten wij maar eens een keer niet voorop lopen met deze linkse praktijken, hier gaat ons land van naar de kloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer