Foto's: Schavemaker gaat bloemen rijden met Volvo FH op LNG • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Schavemaker gaat bloemen rijden met Volvo FH op LNG

Schavemaker Logistics & Transport heeft een nieuwe Volvo FH460 LNG 6×2  in ontvangst genomen. Het is de eerste gekoelde combi voor het vervoeren van bloemen in de geschiedenis van het bedrijf en de eerste van de nieuwe generatie Volvo FH.

Voor Volvo Trucks en Schmitz Cargobull, was het volgens Schavemaker ook een baanbrekende truck, aangezien deze Volvo het eerste voertuig was dat op een LNG-aangedreven chassis werd gebouwd. Thermo King-units, die naast de standaard diesel voeding ook zonnepanelen op het dak van de koelunit hebben, zorgen voor de juiste temperatuur van de bloemen die worden vervoerd.

De uitrusting omvat ook een BAR-laadklep. Het geheel wordt afgemaakt door de bestuurderscabine in de Globetrotter XL-versie, die de uitgebreide optionele uitrustingen heeft en een aantal systemen die de veiligheid waarborgen, waaronder een dode hoek bewakingscamera aan de rechterkant van het voertuig. Om het voertuig op de weg te laten opvallen is niet alleen de cabine in Schavemaker-kleuren uitgevoerd, maar de bovenkant ook voorzien van reclame van Floricultura. De Volvo FH Combi is gecompleteerd met Alcoa Dura Bright aluminium velgen.

Bron + Foto’s: Schavemaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer