Foto’s: Schwennen kiest Iveco door de generaties heen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s: Schwennen kiest Iveco door de generaties heen

Schwennen Internationaal Transport uit het Groningse Bellingwolde heeft opnieuw voor Iveco gekozen. Nadat zijn vader ook al Iveco reed, heeft zoon Gerard Schwennen nu zijn eerste Iveco S-Way in gebruik genomen.

Gerard pakt het meteen goed aan want het gaat om een fraaie 6×2 voorloopas trekker met de oersterke 510pk Cursor 13 motor.

De nieuwe Iveco S-Way van Schwennen is door de specialisten van Cornelis bedrijfsauto’s uit Hoogeveen stevig onder handen genomen. De Iveco is onder meer voorzien van hydrauliek met evengoed nog 630 liter brandstof en 135 liter AdBlue. De tanks zijn bovendien in kleur gespoten.

Gerard Schwennen heeft ervoor gezorgd dat zijn S-Way een indrukwekkende werkplek is. De cabine is voorzien van alle denkbare luxe en heeft een volledig lederen interieur.

Het chassis van de nieuwe trekker werd afgewerkt met een bedekkende vlonder en de gehele auto is voorzien van LED-verlichting. De chromen accenten in de grille, een lampenbeugel en de luchthoorns maken de S-Way compleet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer