Ga naar hoofdinhoud

Foto’s + VIDEO – Eerste van 10 nieuwe DAF’s voor Wigchers Transport

Wigchers Transport uit Schoonoord meldt trots dat het de eerste nieuwe DAF XG 530 FTG in ontvangst heeft genomen. De als 6×2 uitgevoerde DAF XG is de eerste uit een serie van tien nieuwe DAF’s voor Wigchers.

De XG is in huisstijl gespoten en biedt optimaal luxe en comfort voor de chauffeur. Zo is de XG voorzien van een standairco en een 80 cm breed bed met een lengte over de gehele cabine. Aan veiligheid is ook gedacht. De DAF is voorzien van City Turn Assist, Adaptive Cruise Control en Predictive Cruise Control. Verder is de truck uitgerust met een hoekzichtcamera, voor optimale veiligheid. Daarnaast is de truck ook een plaatje om te zien!

De truck is geleverd door Bakker Bedrijfswagens vestiging Hoogeveen. Bakker Bedrijfswagens bestaat uit twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland.

Wigchers Internationaal Transport is een echt familiebedrijf met een hart voor de transportwereld. Ons wagenpark bestaat uit 85 trucks en zo’n 250 opleggers, en met deze nieuwe DAF’s wordt het aanzienlijk uitgebreid. We zijn een veelzijdig en flexibel transportbedrijf en beheersen meerdere disciplines. Denk aan het transport van tuinhout, betonelementen, wapeningsstaal, machines, asfalt, vulzand, graan, suikerbieten en equipment voor de energie-industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer