Foto’s + VIDEO – Nieuwe Scania’s en Schmitz’ voor Brinkman Trans Holland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Foto’s + VIDEO – Nieuwe Scania’s en Schmitz’ voor Brinkman Trans Holland

Brinkman Trans Holland heeft haar wagenpark uitgebreid met vijf nieuwe Scania’s en tien nieuwe koelopleggers van Schmitz Cargobull. Een Scania S500 bakwagen gaat in combinatie met een twee-assige Schmitz dolly als LZV Duitsland in.

Brinkman Trans Holland heeft gekozen voor vijf Scania trekkers, voorzien van de S-cabine en de 450 pk sterke 13-liter motor.

Op de video die het trotse Brinkman Trans maakte zijn achter de nieuwe Scania’s ook nieuwe Schmitz Cargobull drie-assige koelopleggers te zien. Deze zijn in bloemenuitvoering gespecificeerd. Er is gekozen voor de ThermoKing SLXi 300 Koelmachine. Verder zijn de opleggers uitgerust met de eigen Schmitz opleggerassen met schijfremmen. Daarnaast is er gekozen voor een liftbare eerste as in combinatie met het Load Spread Program voor automatische aslast verdeling. De opleggers zijn daarnaast geschikt gemaakt voor inzet als LZV-combinatie. Deze LZV combinaties worden zo uitgevoerd dat deze ook geschikt zijn voor inzet in Duitsland en dat ze op den duur in één keer door kunnen naar Scandinavië. Brinkman neemt later nog een S500 bakwagen in ontvangst die samen met de dolly en een oplegger als LZV in Duitsland gaat rijden.

Brinkman Trans Holland is specialist in bloemen- en plantentransport op Scandinavië. Het wagenpark bedraagt nu 110 trekkende en 125 getrokken eenheden. Daarmee voert Brinkman Trans Holland dagelijks ritten uit van en naar Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer