Girteka Fleet verder als TDNM Trucking • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Girteka Fleet verder als TDNM Trucking

Girteka Fleet gaat voortaan door het leven als TNDM Trucking. De trucking business dienstverlener transformeert zijn merk en zal voortaan bekend staan als TNDM Trucking. Dat dekt de lading beter, denkt Girteka.

TNDM Trucking geeft uitdrukking aan de merkbelofte om samen met haar klanten te werken aan het versnellen van hun groei, zodat zij zich kunnen richten op hun business, terwijl de wegvervoerder een stabiele capaciteit van trucks en trailers blijft leveren. Ook het nieuwe logo van het toegewijde truckingbedrijf legt de nadruk op samenwerken, aangezien de letters T en N verbonden zijn met een navigatieteken dat op de symbolische weg rijdt, wat staat voor één richting en één doel waar zowel TNDM Trucking als zijn klanten naar op weg zijn.

Sigitas Meiliunas

“De pandemie en de gebeurtenissen die daarop volgden, hebben de sector van het goederenvervoer over de weg veranderd zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Het lijdt geen twijfel dat we moesten samenwerken om de storm te doorstaan”, aldus Sigitas Meilūnas, de Chief Operating Officer (COO) bij TNDM Trucking. “We wisten dat meer aandacht voor de ervaring van onze klanten onze eerste prioriteit zou zijn in de toekomst, wat alleen maar werd bevestigd door onze dialogen met onze klanten.”

Een ander kenmerk van het nieuwe logo is de verandering in de positionering van de hele Girteka Groep, namelijk een verantwoordelijk logistiek bedrijf worden. “Toen we naar de fundamenten van TNDM Trucking keken, realiseerden we ons dat we tegenover onze vijf stakeholders, waaronder onze klanten, collega’s, gemeenschap, aandeelhouders en partners, de verantwoordelijkheid hebben om kostenbewuster te zijn, samen een betekenisvolle impact te hebben, winstgevende groei te blijven leveren en te zorgen voor duurzame samenwerkingen en wederzijds voordeel, zodat we de vanzelfsprekende eerste keuze blijven voor al onze stakeholders”, geeft de COO aan.

Toch zal het bedrijf een onafhankelijke entiteit binnen de Girteka Group blijven, zodat TNDM Trucking zich kan blijven concentreren op de ervaring van zijn eigen klanten, terwijl het toch de expertise van de groep kan kanaliseert. “Uiteindelijk is het onze ambitie om onze klanten de beste truckingervaring te bieden met tijdige updates, één aanspreekpunt, proactieve updates en 24/7 probleemoplossing”, besluit Meilūnas.

Simonas Bartkus, hoofd Marketing en Communicatie bij Girteka Group, voegt er aan toe dat de groep blij is een nieuw merk in de portfolio van de Girteka-familie te kunnen opnemen. “Met TNDM Trucking’s waardepropositie, die staat voor toewijding en maximale synergie tijdens het werken als een extern truckingteam, en de waarden die worden gedeeld met Girteka Group, ziet de toekomst van het bedrijf er rooskleurig uit”, merkte Bartkus op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer