Idealogistic speelt op zeker met Talson • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Idealogistic speelt op zeker met Talson

Idealogistic Verhoeven is gespecialiseerd in het vervoer van hoogwaardige goederen, die het uiterste vergen ten aanzien van veiligheid en betrouwbaarheid in al zijn facetten. Het bedrijf heeft daarom tien nieuwe Talson TGM Secure Box opleggers gekocht.

Om de hoogwaardige lading veilig en op tijd bij de klanten te krijgen, beschikt Idealogistic Verhoeven over een vloot van ongeveer 200 trailers die alle in eigen huis worden onderhouden en gecontroleerd. Daarnaast beschikt het bedrijf over zeker honderd trekkende eenheden. Idealogistic Verhoeven beschikt over vestigingen in acht verschillende Europese landen. Het bedrijf is het meest actief in de landen langs de oost-west as van centraal Europa. De hoofdvestiging bevindt zich in Nederland, waar Verhoeven op het punt staat om naar een groter pand te verhuizen.

Dat het goed gaat met Idealogistic Verhoeven, blijkt uit de levering van tien nieuwe Talson TGM Secure Box trailers van het merk. Operations Manager Louis Bardoel schat dat negentig procent van de trailervloot van Verhoeven bestaat uit Talson trailers. “Talson biedt de meest robuuste, sterke en betrouwbare trailer. Wat meetelt voor ons is dat we dankzij de mogelijkheid van een dubbele laadvloer, veel meer kunnen meenemen. Dat komt het rendement van ons werk flink ten goede. Ook wanneer we werken met een dubbele laadvloer komen we nooit in de problemen met toegestane gewichten”, zegt Bardoel. Met Talson heeft Idealogistic Verhoeven de ervaring dat de trailers lang mee gaan. “Hoe lang precies is zo niet aan te geven, maar tien tot twaalf jaar zeker.” De trailers die Idealogistic Verhoeven inzet, leggen afhankelijk van enkele of dubbele bemanning in de truck, 130.000 tot 230.000 kilometer per jaar af.

Idealogistic beschikt over de beste certificaten ten aanzien van veilig en verantwoord wegvervoer. Al tien jaar in het bezit van het hoogst haalbare TAPA certificaat en bezit daarnaast het TSR-I certificaat en voor de gebouwen, waar het bedrijf ook aan opslag doet voor de klanten, het FSR-A certificaat. “Het is een doorlopende geruststelling voor onze klanten wanneer ze van onafhankelijke partijen bevestigd krijgen dat hun logistieke dienstverlener voldoet aan de hoogst haalbare eisen, zowel bij onze opslagfaciliteiten als op de weg”, aldus Bardoel. “Talson is voor ons een onmisbare factor in onze logistieke operatie. Eentje waar we altijd op kunnen vertrouwen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer