Innovam Truckwise zet BAT-mobiel in • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Innovam Truckwise zet BAT-mobiel in

Innovam Truckwise, het Innovam-team dat zich op de truckbranche richt, trekt vanaf nu het land in om op school- en klantlocaties technische trainingen te geven. De trainers komen dan voorrijden in hun nieuwe BAT-mobiel. BAT staat natuurlijk voor BedrijfsAuto Techniek. De BAT-mobiel is volgeladen met speciaal geprepareerde leermiddelen om op iedere locatie een technische training te verzorgen. Daarnaast blijft Truckwise de trainingen ook uitvoeren op de Innovam-locaties in Nieuwegein en Zwolle.

Met de BAT-mobiel richt Innovam Truckwise zich in eerste instantie op eerstejaars leerlingen van de TruckAcademies en ROC’s. ‘Al een aantal jaren merken we dat een groot deel van de BBL-studenten in de truckopleiding onvoldoende praktisch worden opgeleid’, aldus Bert Broesder, teamcaptain van Innovam Truckwise. “Een van de veelgehoorde obstakels is de reisafstand naar onze locaties in Nieuwegein en Zwolle. Vooral in het begin van de opleiding wanneer de student geen rijbewijs heeft. Dus nu onze branche vraagt om beter opgeleide truck-technici, zorgen we met de BAT-mobiel precies daarvoor.”

Na de eerste try-outs waren de deelnemers, docenten en de leermeesters unaniem positief. “Het is elke keer weer gaaf om écht iets toe te voegen aan de kennis van de beginnende studenten”, aldus Wesley Hemelrijk, een van de BAT-mobiel trainers. “Onlangs was ik een aantal dagen op pad om een groep ROC-studenten de basiskennis van elektronica bij te brengen. ‘Nu snap ik het pas echt!’, zeiden ze na afloop allemaal. Echt gaaf dat we vanaf nu nog meer studenten kunnen helpen”, sluit Wesley af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer