Intelectric eerste nieuwe klant Den Engelsen Bedrijfswagens • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Intelectric eerste nieuwe klant Den Engelsen Bedrijfswagens

Intelectric uit Eersel plaatste zaterdag 3 augustus de eerste order voor drie nieuwe, compleet uitgeruste MAN TGE’s bij Den Engelsen Bedrijfswagens. Daarmee is het in Eersel gevestigde bedrijf, onder meer gespecialiseerd in de installatie, montage en assemblage van hoogwaardige glasvezel- en kabelnetwerken, tevens de eerste nieuwe klant van Den Engelsen Bedrijfswagens.

De order kwam de dag nadat Michel den Engelsen de vier MAN-dealerbedrijven in Eindhoven, Venlo, Nijmegen en Stein, alsmede het Volkswagen Bedrijfswagencentrum Eindhoven overnam

Rob van Hoorn, directeur en mede-eigenaar van Intelectric (links) plaatst als eerste nieuwe klant van Den Engelsen Bedrijfswagens een order voor drie MAN TGE’s L2H2 140PK met automaat

Voor Rob van Hoorn, directeur en mede-eigenaar van Intelectric en zelf een enthousiaste jonge ondernemer, was de start van Den Engelsen Bedrijfswagens hét moment om voor MAN te kiezen. “Een stoer en degelijk merk, in combinatie met een sterke organisatie en een jonge, gedreven ondernemer, die letterlijk en figuurlijk staat voor zijn zaak”, aldus Van Hoorn, die onderstreept dat hij gelooft in de waarde van zakendoen met mensen die je kent, mensen die staan voor hun bedrijf en voor hun klanten en die je persoonlijk kunt aanspreken. “Ik ken Michel als een gedreven kerel, die doet wat-ie belooft. En natuurlijk weet ik als geen ander dat je het als ondernemer moet hebben van je team, de vakmensen die voor je werken. Maar ook daar heb ik bij Den Engelsen Bedrijfswagens alle vertrouwen in.”

Intelectric is gespecialiseerd in de engineering, montage en installatie van hoogwaardige netwerken door heel de Benelux en daarbuiten. Inrichting van computerruimtes, aanleg van glasvezelnetwerken, assemblage van verdeelkasten, de complete ICT-infrastructuur van ziekenhuizen, kantoren en magazijnen, montage van kabelgoten, spanningsrail en lichtlijnen, het is maar een greep uit de werkzaamheden van Intelectric. Daarvoor heeft de onderneming 75 specialisten in dienst, die de beschikking hebben over een vloot van 40 bestelwagens. “En die maken kilometers! Dus bedrijfszekerheid, chauffeurscomfort en lage kosten per kilometer zijn essentieel. Net als een sterke serviceorganisatie. Daarvoor is Intelectric bij ons aan het juiste adres, net als al onze bestaande én toekomstige klanten in Zuidoost Nederland”, stelt Michel den Engelsen, die het bijzonder leuk vindt dat Rob van Hoorn er op stond om zijn eerste nieuwe klant te worden. Daarmee onderstreept hij de slogan van Intelectric: ‘een kwestie van de juiste connecties’. “En dat is precies waar wij voor willen staan: regionale betrokkenheid en kwaliteit op alle fronten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer