ITC Holland bestelt MAN’s met camera’s • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

ITC Holland bestelt MAN’s met camera’s

MANA Bedrijfswagens heeft de order gekregen voor levering van 25 nieuwe voertuigen voor ITC Holland Transport B.V. De TGX trucks worden geleverd conform de laatste Euro 6e norm. Ook kiest ITC voor MAN Optview.

Nick en Dionne van Schaick van ITC Holland kiezen bewust voor MAN. ITC Holland Transport hecht namelijk veel waarde aan de veiligheid van zowel eigen medewerkers als de omgeving.

ITC Holland testte de MAN TGX zelf om de nieuwste geavanceerde veiligheidssystemen en de compleet nieuwe cabine te ervaren. Begin dit jaar werd een demovoertuig van MANA Bedrijfswagens in gebruik genomen. Het gebruik van de nieuwe MAN leverde een aanzienlijk verbeterde brandstofverbruik op en verder maakte de nieuwe ruime TGX cabine een goede indruk op de chauffeurs. Daarnaast geeft het multimediasysteem van MAN in combinatie met smart select veel comfort tijdens het rijden.

ITC rijdt al jaren met MAN en ervaart het merk als zeer betrouwbaar. Weinig stilstand en geringe onderhoudskosten zijn typerend voor MAN en waardevol voor de grote vloot van ITC. Daarbij is het sterke partnerschap met MANA Bedrijfswagens van groot belang om ITC te ondersteunen en waar nodig de uitdagingen in transport aan te gaan. De relatie met MANA Bedrijfswagens en het testen van het demovoertuig heeft doen besluiten om voor zowel 2022 en 2023 een gedeelte van het wagenpark te vervangen en uit te breiden met MAN Voertuigen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer