Iveco S-Way met kippenkopje voor Haanstra • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Iveco S-Way met kippenkopje voor Haanstra

Haanstra uit Zuidwolde heeft een tijdje zitten broeden op uitbreiding van het wagenpark en heeft uiteindelijk gekozen voor een nieuwe Iveco S-Way. De dieprode trekker werd afgeleverd door Cornelis Bedrijfsauto’s.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het uitbroeden van eieren en eendagskuikens is Haanstra een partner voor vleeskuikenhouders, broederijen en exporteurs. Haanstra kiest bij voorkeur voor eigen transport.

De S-Way die Haanstra heeft aangeschaft heeft een rode kleur die het geheel er stoer uit laat zien. Op verschillende plekken is het logo van Haanstra, een minimalistisch kippenkopje, te vinden. Ook de accessoires laten de truck zelf er strak uit zien met een compleet spoilerpakket en met de Dura Bright aluminium velgen.

De nieuwe truck van Haanstra is voorzien van een 530 pk sterke FPT dieselmotor zonder EGR. Hierdoor is er geen regeneratie van de uitlaatgassen wat zorgt voor een optimale verbranding. De trekker heeft een tankcapaciteit voor 1.260 liter diesel en 135 liter Ad Blue.

De S-Way heeft luchtvering op de vooras met een luchtgeveerde cabine. Die cabine van de nieuwe Iveco is zeer compleet uitgerust. Zo geniet de chauffeur van lederen stoelen, standairco, luchtgeveerde draaibare bijrijdersstoel, My Iveco infotainment met DAB-radio en Tom Tom navigatie.

Eén reactie op “Iveco S-Way met kippenkopje voor Haanstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer