Ga naar hoofdinhoud

Jan de Rijk onderweg met 10 nieuwe DAF’s XF Lowdeck

Jan de Rijk Logistics heeft tien nieuwe DAF’s XF 450 FT 4×2 Lowdeck in gebruik genomen. Met deze trucks kan Jan de Rijk Logistics de efficiency verhogen en de milieu-impact verlagen.

 “In lijn met onze strategie willen wij voorop lopen met een jonge en efficiënte vloot”, aldus Fred Westdijk, CEO Jan de Rijk Logistics. “Jan de Rijk Logistics is een sterk bedrijf dat consistent blijft investeren in efficiëntie, sustainability en de ontwikkeling van zijn medewerkers. Dit zorgt ervoor dat wij steeds weer in staat zijn de hoge service levels te verlenen die onze klanten van ons mogen verwachten.”

De tien afgeleverde trucks maken deel uit van een grotere order van 54 stuks welke recent door Jan de Rijk Logistics is geplaatst bij DAF dealer van Tilburg Bastianen DAF te Roosendaal.

Jan de Rijk Logistics CEO Fred Westdijk (links) neemt de sleutels van de 10 trucks in ontvangst van Accountmanager Simon van Loon van TB DAF.

Jan de Rijk Logistics zet de voertuigen onder meer in voor internationaal transport, waaronder voor de luchtvaartindustrie.

De trucks zijn uitgerust met een Eeuro 6 MX 11, 450 pk motor, in combinatie met de standaard gemonteerde TraXon automatische versnellingsbak. De chauffeurs hebben de beschikking over alle ruimte die nodig is in de Super Space Cab.

De samenwerking tussen de vestiging Roosendaal van Tilburg Bastianen DAF en Jan de Rijk Logistics, met de hoofdvestiging in Roosendaal, gaat reeds jaren terug. Deze intense samenwerking bestaat deels uit het leveren van modern transportmateriaal, incl. benodigde onderdelen.

2 reacties op “Jan de Rijk onderweg met 10 nieuwe DAF’s XF Lowdeck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer