Ga naar hoofdinhoud

Kuipers Logistics neemt MAN op in de vloot

Kuipers Logistics heeft afgelopen vrijdag de eerste van twee nieuwe MAN TGX 18.480 trekkers in gebruik genomen. De nieuwe MAN-trekkers zullen worden ingezet op het transport van en naar Italië en maken deel uit van een vloot van 50 tautliners, twee deelbare containerchassis en 35 trucks.

Bij Kuipers Logistics staat het welzijn van hun chauffeurs centraal, vooral omdat zij vaak lange tijd van huis zijn. Daarom zijn de nieuwe MAN-trekkers uitgerust met een uitgebreid scala aan veiligheids- en comfortopties, waaronder Lane Return Assist, MAN SmartSelect,  MAN Comfort Steering en een volledig geïntegreerde standairco. Alles is kan bediend worden vanaf één plek.

De keuze voor deze geavanceerde comfort- en veiligheidsopties is niet alleen gebaseerd op het waarborgen van het comfort van de chauffeurs, maar ook op het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van het personeel. Dit is ook de reden dat de trucks standaard uitgerust zijn met een magnetron. Zo kunnen chauffeurs gezonde maaltijden meenemen.  

De MAN’s zijn een nieuwe merk voor Kuipers Logistics. Het wagenpark bestond tot voorkort uit trucks van de merken Scania, DAF en Volvo. De nieuwe 480 trekkers zijn de eerste MAN’s die de huisstijl van het bedrijf dragen sinds de oprichting van het bedrijf. TTM.nl maakte vorig jaar een fleetmanagementreportage over Kuipers Logistics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer