Leemans gaat rijden met Iveco’s S-Way • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Leemans gaat rijden met Iveco’s S-Way

Transportbedrijf Leemans Groep uit Vriezenveen heeft onlangs van Iveco Cornelis Bedrijfsauto’s twee nieuwe Iveco’s S-Way ontvangen. Dit zijn de eerste twee S-Way’s waarna er nog acht zullen worden afgeleverd.

Het familiebedrijf Leemans werd in 1928 in Vriezenveen opgericht en richtte zich voornamelijk op grondverzet en het aanleggen van wegen. Sindsdien is Leemans, met de hoofdvestiging in Vriezenveen Nederland, uitgegroeid tot een specialistisch multidisciplinair bedrijf met diverse Europese vestigingen. Tegenwoordig heeft Leemans groep verschillende takken in het bedrijf. Zo verhuren ze (afval)containers maar zijn ze ook actief in de sector grond- weg- en waterbouw. Hiernaast zijn ze ook expert op het gebied van opsporen, benaderen, veiligstellen en vernietigen van explosieven.

De twee nieuwe S-Way’s zijn deels ter vervanging van de Stralissen van Leemans, en deels ter uitbreiding van het wagenpark. De tien nieuwe S-Way’s zullen voor verschillende werkzaamheden worden ingezet bij de bedrijven van Leemans. De S-Way’s zullen te zien zijn in Nederland, Duitsland en zelfs in Litouwen.

De Iveco’s zijn geleverd door Cornelis bedrijfsauto’s, vestiging Hengelo en werden daar voorzien van luxe inrichting voor de chauffeurs almede extra verlichting, zwaailampen en luchthoorn’s op de cabine. Voor de inzet met zowel Walking floor als ook kipperwerk zijn de auto’s voorzien van hydrauliek en voor volumetrailers worden een aantal van deze trucks uitgerust met verlaagde koppelschotel. Hierdoor is multifunctionele inzet gewaarborgd voor het ruime pallet aan werkzaamheden wat door de verschillende bedrijven van Leemans wordt uitgevoerd.

Het spuitwerk in de bedrijfskleuren van Leemans werd verzorgd door Dasselaar in Vriezenveen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer