Maat Transport kiest voor Scania meerassers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Maat Transport kiest voor Scania meerassers

Vorig jaar heeft transportbedrijf Maat uit Alblasserdam besloten om te investeren in drie meerassige bakwagens met zware hydraulische laad-en loskraan. Voor het chassis werd gekozen voor drie Scania’s waarvan één G 500 10×4 en twee G 450 8×2. Voor de kranen ging de keuze naar respectievelijk één HIAB X-HiPro 658 (via HIAB te Rotterdam) en twee Palfinger, 92 TM en 110TM  (via JL. Muns te Hardinxveld).

De opbouw van de drie laadbakken is verzorgd door carrosseriebouwer Van der Schee uit Alblasserdam. De drie bakwagens zijn voorzien van 2 uitschuifbare schamel aanhangers van GS-Meppel en één midden-as aanhangwagen van GS-Meppel. 

Arjan Maat (L) ontvangt de sleutels van de nieuwe Scania’s uit handen van Scania Account manager Chris Snelderwaard.

De keuze voor Scania ligt hem in het feit dat Maat al jarenlang een prima relatie heeft met Scania Alblasserdam en het product al vele jaren binnen het transportmaterieel goed presteert; zeker als het gaat om wagens uitgerust met een hydraulische laad-en loskraan. Het opbouwen van deze voertuigen blijft een kunstwerkje apart, waarbij communicatie en technische kennis zeer belangrijk zijn. De Scania chassis lenen zich hier ook enorm voor, zeker als men kijkt naar de stijfheid van het chassis in combinatie met de zuinige, krachtige en betrouwbare motoren. Al deze factoren dragen bij aan een goed, betrouwbaar en efficiënt partnership tussen Maat en Scania.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer