Martson rijdt met nieuwe DAF XG+ 530 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Martson rijdt met nieuwe DAF XG+ 530

In 2021 lanceerde BVB Logistics de naam Martson. Sinds 1 januari 2022, is deze naam ook de officiële handelsnaam. Inmiddels rijdt een groot deel van het wagenpark in de Martsonstijl en daar is  afgelopen week de nieuwe DAF XG+ aan toegevoegd. Dit is een van de eerst geproduceerde XG+ trekkers. De truck wordt aangedreven de 530 pk sterke MX-13 motor. Deze nieuwe DAF is geleverd door Blom-DSW.

Martson is gevestigd langs de A20 in De Lier, vlakbij de havens. Met ruim 70 eigen vrachtauto’s en een team van ongeveer 100 vaste medewerkers en tientallen charters, vervoert deze moderne logistieke dienstverlener dagelijks vrachten in de Benelux. Het wagenpark van Martson biedt  uiteenlopende transportoplossingen; bulktransport, containervervoer, tautliners met  meeneemheftruck, koelers en zelfs een silo voor het vervoer en opspuiten van substraat en andere  poeder- of korrelvormige producten.

Door de inzet van slimme automatisering en softwarekoppelingen, hebben klanten altijd snel en  eenvoudig inzicht in de planning en status van hun vracht. Daarnaast is er, indien nodig, 24/7 een  medewerker beschikbaar voor vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer