Ga naar hoofdinhoud

Nationale-Nederlanden neemt The RoadsafetyLAB over

Nationale-Nederlanden intensiveert haar positie op de zakelijke mobiliteitsmarkt met de overname van The RoadsafetyLAB (voorheen VVCR-Prodrive). The RoadsafetyLAB is een innovatief Nederlands bedrijf dat streeft naar nul werkgerelateerde verkeersongevallen met behulp van datagedreven oplossingen voor wagenparken. Klanten merken niets van de overname. The RoadsafetyLAB blijft de dienstverlening voortzetten.   

Een van de diensten die The RoadsafetyLAB aanbiedt, is Hello Mobility. Hello Mobility is een datagedreven schadepreventie oplossing voor transport, logistiek, personenvervoer en last mile delivery. De oplossing is toepasbaar voor vrachtauto’s, bestelauto’s, touringcars, taxi’s, LEV’s, cargobikes en bezorgfietsen. Hello Mobility combineert mens, technologie, data en marketing. Het resultaat is minder schade, minder verbruik, minder slijtage en meer veiligheid. In 2021 heeft Nationale-Nederlanden Hello Mobility verkocht aan het toenmalige VVCR-Prodrive.  

Edwin Grutterink, directeur Schade Intermediair: “Nationale-Nederlanden wil de verzekerbaarheid van grotere wagenparken verbeteren. Dit doen we door Hello Mobility voor deze wagenparken als geïntegreerde dienst aan te bieden bij onze Wagenparkverzekering. We nemen The RoadsafetyLAB over om de ontwikkeling van Hello Mobility te versnellen en verder af te stemmen op onze verzekeringen. Dit past binnen onze strategie om klanten te ondersteunen een duurzaam en veiliger wagenpark te  realiseren.”    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer