Nieuwe Iveco S-Way voor Van Oort Autogroep • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Iveco S-Way voor Van Oort Autogroep

Van Oort Autogroep uit Eck en Wiel heeft onlangs een nieuwe Iveco S-Way trekker in gebruik genomen. De Iveco S-Way met Active-Time cabine en 360 pk dieselmotor zal in combinatie met een nieuwe oplegger worden ingezet voor distributie van meubels. Iveco Schouten vestiging Tiel maakte de trekker klaar voor aflevering.

De transportdivisie Van Oort uit Eck en Wiel beschikt over een wagenpark van ruim 90 eenheden en een groep vakbekwame en sterk gemotiveerde medewerkers. De kracht van het bedrijf komt voort uit vakmanschap, toewijding, meedenken met opdrachtgevers en verantwoordelijkheidsgevoel. Er wordt grote waarde gehecht aan het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties op basis van kwaliteit en duurzaamheid, zowel met klanten als opdrachtgevers. Naast de hoofdlocatie in Eck en Wiel beschikt Van Oort ook over een vestiging in Willebroek, België.

Naast de transportactiviteiten heeft Van Oort Autogroep een grote verhuurvloot variërend van kleine bestelwagens tot vrachtwagens en een afdeling gespecialiseerd in verhuizingen en opslagfaciliteiten.

De laatste toevoeging aan het wagenpark van Van Oort Autogroep is een Iveco S-Way 4×2 trekker met 360pk 9-liter dieselmotor en Hi-Tronix automatische versnellingsbak. Met de S-Way zijn de chauffeurs van Van Oort voorzien van een ruime en comfortabele werkomgeving. De Active-Time cabine is vanwege de instap en het zicht rondom het voertuig uitermate geschikt voor inzet bij distributiewerkzaamheden.

De chauffeur van de nieuwe S-Way krijgt van Iveco Driver Academy een uitgebreide Code 95 training. Daarin komen alle voertuigsystemen van de Iveco S-Way aan bod, en wordt er specifiek ingezoomd op het gebruik van de auto in het werk van Van Oort. Naast het gebruiksgemak van de chauffeur, is de training erop gericht om de prestaties van de auto te maximaliseren en het brandstofverbruik en bijkomende kosten te verlagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer