Nieuwe Iveco’s S-Way voor W. Greving en UTS Bernardt • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Iveco’s S-Way voor W. Greving en UTS Bernardt

Transportbedrijven W. Greving en Zn en UTS Bernardt hebben beide onlangs het wagenpark uitgebreid met nieuwe Iveco’s van het type S-Way. W. Greving koos voor een S-Way 4×2 trekker met een kipper en walking floor hydrauliek, UTS Bernardt ging voor drie S-Way 6×2 motorwagens.

De S-Way van W. Greving  is uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen en een krachtige 490 Pk 13-liter FPT motor zonder EGR. Daarnaast is de S-Way rijk uitgerust met allerlei veiligheidsvoorzieningen. W. Greving en Zn is gespecialiseerd in binnenlandse expeditie en kippertransport. De nieuwe truck werd geleverd door Cornelis Bedrijfsauto’s.

UTS Bernardt uit Elsloo is een zelfstandige vestiging van UTS Nederland, een organisatie met een landelijk netwerk van logistieke en facilitaire dienstverleners. De recent door Charles Feijts Bedrijfswagens te Born afgeleverde Iveco S-Way 6×2 motorwagens zijn volledig luchtgeveerd en hebben een meesturende achteras. Er kunnen 20 en 25 voets zeecontainers mee worden vervoerd. Elke Iveco S-Way is voorzien van een 2.000 kg-laadklep en een grote opbergkist waarin een verhuislift wordt meegenomen. De wagens zijn voorzien van een direct vision veiligheidssysteem. Dat is nodig als je in Londen wilt rijden met een linksgestuurde vrachtwagen. Qua uitrusting zijn de trucks voorzien van full led-verlichting, verwarmde en geventileerde Hi-Comfort stoelen, climate control, geïntegreerde standairco, comfort bedden, 50 liter koelkast, magnetron en Night Time Safety Lock systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer