Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Volvo FH trekkers voor Bouwheer Zeewolde

Afgelopen week nam Bouwheer Zeewolde drie nieuwe Volvo trekkers in gebruik. Het gaat om twee Volvo FH 4×2 420 pk trekkers en een Volvo FH 500 sleepasser.

Bouwheer komt van oudsher uit Woudenberg en is sinds 1997 gevestigd in Zeewolde, waar men dagelijks druk is met het onderhouden en repareren van getrokken materieel. De ‘core bussiness’ echter is het op klantniveau klaarmaken van nieuwe trailers voor met name Schmitz Cargobull.

De relatie met Schmitz Cargobull dateert van 1986, en vandaag de dag worden er jaarlijks meer dan 1200 trailers door Bouwheer Zeewolde afgebouwd naar de gewenste specificatie van de eindgebruiker. Het transport naar deze eindgebruiker wordt veelal ook door Bouwheer verzorgd en  zij doen dat behalve voor Schmitz ook voor vele andere trailerfabrikanten, fleetowners, handelaren en bergingsbedrijven.

Voor deze activiteiten heeft Bouwheer dagelijks twintig voertuigen onderweg. Ook deze nieuwe  Volvo trekkers zullen op deze wijze worden ingezet. De trekkers zijn voorzien van de ruime Globetrotter XL cabines met lederen afwerking en onder andere I-Park Cool. “Dat is investeren in comfort en veiligheid”, aldus Rob Bouwheer. “Onze relatie met Harbers Trucks bestaat al sinds 2004 en dat heeft alles te maken met het feit dat Bouwheer Zeewolde en Harbers Trucks beide familiebedrijven zijn met korte communicatielijnen en een helder DNA, waar service hoog in het vaandel staat. De samenwerking is zonder meer goed en de trucks die we bij Harbers Trucks in Harderwijk afnemen voldoen ruimschoots aan wat wij van onze trucks verwachten, betrouwbaar, zuinig, comfortabel, veilig en prima te verkopen op het moment dat we ze willen vervangen”, aldus Bouwheer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer