Nouwens koopt voor het eerst Iveco • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nouwens koopt voor het eerst Iveco

Nouwens Transport uit Breda zet naast haar splinternieuwe pand ook nieuwe vrachtwagens. Nouwens kiest daarbij voor de nieuwe Iveco S-Way. Iveco Schouten uit Etten-Leur leverde twee exemplaren af bij eigenaar Dennis Nouwens.

Investeren in vooruitgang, dat is wat Nouwens Transport blijft doen. Dennis Nouwens vertelt enthousiast over de nieuwe aanwinsten voor zijn bedrijf: “We zijn trots dat we met een nieuw product op de weg rijden. Dit is goed voor onze uitstraling naar iedereen om ons heen. Je wilt blijven uitstralen dat je als bedrijf volop investeert in de toekomst. We willen natuurlijk voorop lopen als het gaat om Euro-6 milieu zuinige wagens en nieuwe technieken. De twee Iveco’s S-Way zorgen voor reuring, omdat Nouwens met Iveco gaat rijden. Mensen merken op dat wij nu voor het eerst in het zware segment met Iveco gaan rijden. Dit geeft een lekker gevoel!”

De S-Way’s met een 11-liter Cursor 11 motor met 460 pk vallen ook bij de chauffeurs in de smaak. Dennis Nouwens vertelt hierover: “Ik heb louter positieve reacties ontvangen op onze nieuwe trucks. Onze chauffeurs zijn onder de indruk van de Iveco S-Way door haar strakke uitstraling. Daarnaast hebben de nieuwe werkpaarden van Nouwens Transport een heel mooi aangezicht. Bovendien zijn zij zeer te spreken over de cabine waarin zij veel ruimte in hebben.” De chauffeurs beschikken over alle comfort aan boord door een onder de cabine geïntegreerde standairco en standkachel, een lucht geveerde chauffeursstoel en een draaibare bijrijdersstoel, waardoor zij met een comfortabel gevoel de weg op gaan.

Dennis Nouwens spreekt over een fijne samenwerking met Iveco Schouten Etten-Leur. “Jeroen Poppelaars staat als Salesmanager dag en nacht voor je klaar. Zijn jarenlange inzet heeft voor een doorslaggevende factor gezorgd. Wij worden altijd snel en adequaat geholpen. Dat is voor ons heel belangrijk, omdat we zo snel mogelijk weer op de weg willen rijden.” Jeroen Poppelaars vult als Sales Manager bij Iveco Schouten Etten-Leur hierop aan: “In december vorig jaar verhuisde Nouwens Transport naar een nieuwe locatie in het hart van Breda met een groot oppervlak van 32.000 m2. Een dag vóór de officiële oplevering ben ik naar Dennis Nouwens gegaan met een ‘Nouwens-NAC-Breda’ tafelvoetbalspel. Daarna zijn we in gesprek gegaan en hebben zij gekozen voor twee stuks Iveco’s S-Way.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer