Online tuinhout vervoerd met nieuwe DAF CF • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Online tuinhout vervoerd met nieuwe DAF CF

Van den Top Tuinhout uit Barneveld nam onlangs uit handen van truckdealer Bakker Bedrijfswagens een nieuwe DAF CF in ontvangst. De DAF FAN CF 410pk Space Cab is voorzien van een gestuurde naloopas voor optimale wendbaarheid. Handig bij het afleveren van de online bestellingen.

Van den Top Tuinhout is in 2008 begonnen op een zolderkamer in Barneveld. Via een kleine webwinkel verkocht het bedrijf een bescheiden assortiment tuinhout en tuinafscheidingen. Inmiddels is Van den Top behoorlijk gegroeid, zowel in assortiment als in het aantal medewerkers. Het is op dit moment één van de grootste aanbieders in Nederland. Ondanks de huidige omstandigheden pakt Van den Top Tuinhout door en vond men het tijd worden voor een nieuw transportmiddel.

De nieuwe DAF CF is een mooi exemplaar geworden met de zeer herkenbare huisstijl van Van den Top. De DAF FAN CF 410pk Space Cab is voorzien van een gestuurde naloopas voor optimale wendbaarheid. Ideaal voor de wat moeilijk toegang bare plekken. Van den Top wil wel graag flexibel blijven zodat alle klanten bediend kunnen worden, waar ze ook wonen.

Na een zoektocht om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is besloten om te kiezen voor twee afzetbakken en een kooiaap. Er kan een bak geladen worden terwijl de DAF met de volgende bak de bestellingen wegrijdt. Deze bestelling kan dan tot aan de deur geleverd worden met de kooiaap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer