Ga naar hoofdinhoud

Overdevest laadt en lost verticaal

K. Overdevest Transport uit Oud Gastel, specialist in containertransport heeft onlangs haar vijfde Vako steillader in gebruik genomen. De goede ervaringen met Vako Transport Systems waren aanleiding om wederom voor een steillader van Vako te kiezen.

De Vako steilladers worden door Overdevest ingezet voor het transport van  containers gevuld met losgestorte producten in de Benelux.  Het verticaal kunnen laden en lossen van containers biedt enorme logistieke voordelen, zegt Vako. “Met name de maximale gewichtsvulling van de containers en de optimale beladingsgraad leiden tot forse kostenbesparingen”, aldus Bart Overdevest van het transportbedrijf.

Vako Transport Systems uit Koudekerk aan den Rijn is expert in het ontwikkelen en produceren van laad/los systemen voor het containertransport. Het belangrijkste doel van Vako is om problemen en uitdagingen van klanten te begrijpen, te analyseren en om te zetten in een goed werkende technische oplossing. Veiligheid, kostenbesparing, efficiëntie en snelheid van de laad/los actie zijn hierbij belangrijke aspecten. De hoge kwaliteitsstandaard, jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen dragen bij tot bedrijfszekere en betrouwbare laad/los oplossingen bij onze relaties. Inmiddels worden de Vako steilladers wereldwijd gedistribueerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer