Ga naar hoofdinhoud

P. van der Nat onderweg met nieuwe Iveco S-Way

Transport-, opslag- en distributiebedrijf P. van der Nat uit Giessen (NB) heeft onlangs een nieuwe Iveco S-Way trekker in gebruik genomen. De nieuwe trekker is voorzien van 460 pk Cursor 11 dieselmotor, een voorloopas en zal worden ingezet voor distributiewerkzaamheden. Iveco Schouten vestiging Almkerk leverde de S-Way af.

Het gaat om een S-Way in een 6×2 uitvoering met 460 pk en 2150 Nm sterke Cursor 11 dieselmotor, met automatische 12-traps versnellingsbak. De S-Way met ruime AS slaapcabine  is voorzien van onder andere standkachel, Hi-comfort stoel, automatische klimaatregeling, grote koelkast en veel opbergvakken.

De chauffeur die met deze nieuwe 6×2 trekker gaat rijden, werkt binnenkort 40 jaar voor P. van der Nat. Tijdens die 40 jaar bij P. van der Nat heeft hij altijd naar volle tevredenheid met verschillende (nieuwe) Iveco’s gereden.

Dat er nu een nieuwe Iveco S-Way voor hem klaar staat mag dan ook geen grote verrassing zijn. Na aflevering zal de chauffeur nog een Iveco Driver Academy training volgen om de S-Way volledig te leren kennen en daarmee ook brandstof- en onderhoudskosten te verlagen. Deze aflevertraining telt tevens mee voor de verplichte nascholing voor de code 95.

P. van der Nat is een familiebedrijf dat in meer dan 60 jaar is uitgegroeid tot een brede logistieke dienstverlener met een wagenpark van ruim 90 voertuigen en een personeelsbestand van circa 150 medewerkers. Ze hebben zich vanaf de eerste dag bezig gehouden met de distributie van levensmiddelen. Inmiddels is P. van der Nat een van de specialisten in het vervoeren van voedingsmiddelen en gerelateerde goederen. Als transporteur en logistieke dienstverlener gaat P. van der Nat graag op een laagdrempelige manier en in goed overleg met de klant te werk. Op die manier worden de meest effectieve en efficiënte logistieke diensten gerealiseerd. Daarnaast zoekt het transportbedrijf uit Giessen voortdurend naar de meest duurzame oplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van hun klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer