Plieger zet de vloot in het nieuw • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Plieger zet de vloot in het nieuw

Sanitairgroothandel Plieger heeft tien nieuwe opleggers met ook nog eens tien nieuwe Volvo trucks op de weg gezet.

Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht en ventilatie en elektra. Met een hoofdkantoor in Zaltbommel, 4 distributiecentra, 60 expressen en 20 showrooms levert Plieger in Nederland een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. de kleine en middelgrote installateurs.

Het bedrijf is tevens integraal logistiek dienstverlener met logistiek en transport in eigen beheer.

Dit nieuwste deel van het wagenpark van Plieger is dan ook tot stand gekomen met grote inbreng van de eigen chauffeurs op de uiteindelijke specificaties.

De stijlvolle blauwe opleggers in de kenmerkende nieuwe huisstijl zijn geleverd door Hartog-Est in nauwe samenwerking met trailerfabrikant Krone Trailers.

Het gaat om 2-assige gestuurde kastenwagens van het type City Liner Dry. De opleggers zijn af-fabriek voorzien van een volautomatische liftas, een Dhollandia laadklep en extra werklampen. Ze zijn door Krone geleverd in de specifieke Plieger-huiskleur blauw. Hartog-Est maakte van deze standaard trailers een maatwerk transportoplossing voor de klant. Een zijdeur werd ingebouwd, met daaronder een opstap. Een camerasysteem werd verzorgd. En extra binnenverlichting met bewegingssensor werd toegevoegd. Daarnaast werd een op maat gemaakte buizenframe gemonteerd voor het vervoer van lange lading. De bestickering werd tenslotte verzorgd door WSJ Sign uit Waardenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer