Redder rijdt Heiwo voor Jumbo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Redder rijdt Heiwo voor Jumbo

Redder Transport uit Staphorst investeert flink in nieuwe Heiwo opleggers. Afgelopen jaar 10 nieuwe opleggers, dit jaar 10 nieuwe opleggers en de opdracht is ook reeds gegeven voor wederom 10 nieuwe opleggers in 2023! Momenteel worden er 5 isotherme opleggers uitgeleverd ten behoeve van het transport voor Jumbo.

De opleggers zijn uitgerust met een Tridec gedwongen besturing op de 1e en 3e as. Naast de grote wendbaarheid heeft dit als voordeel een betere gewichtsverdeling op de kingpin van de trekker en de assen van de opleggers. Minder kans op overbelasting en bijkomend voordeel is minder banden slijtage.

De Heiwo carrosserieën zijn voorzien van het nieuwe isolatie materiaal waardoor er volgens Redder veel minder brandstof nodig is voor de koelmachines van Thermoking, dus hiermee investeert Redder in een schonere en duurzame oplossing. Heiwo levert ATP / FRC goedgekeurde carrosserieën met 2 temperatuurzones en achterdeuren. Een Bär achtersluitende laadklep van ruim 2200 lang, maakt het laden en lossen wat sneller.

Het geheel is conform Heiwo op een hoog niveau afgewerkt, geheel gespoten en voorzien van de huisstijl belettering van Redder Transport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer