Rosendaal de weg met vier nieuwe Schmitz opleggers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rosendaal de weg met vier nieuwe Schmitz opleggers

Het wagenpark van Rosendaal Transport uit Beek is afgelopen maand uitgebreid met vier nieuwe schuifzeilopleggers. Het gaat om drie assige schuifzeilopleggers op klantspecificaties gebouwd door Schmitz Cargobull.

Het wagenpark van Rosendaal Transport bestaat nu uit 45 opleggers in uitvoering schuifzeil-, kasten-, en koelopleggers. Nu is er geïnvesteerd in vier nieuwe Schmitz Cargobull schuifzeiloplegger uitgevoerd met verzwaard chassis en laadvloer. Hiermee zijn ze geschikt voor het vele laden en lossen met heftruck aan de docks. De directspanners aan de zeilen zorgen voor snelle en gemakkelijke opening van het zeil bij laden of lossen vanaf de zijkant. Daarnaast is er gekozen voor de herkenbare huisstijl met full-colour belettering en mee gespoten zijafscherming en bumper. Alle opleggers zijn tevens LZV gekeurd waarmee de flexibiliteit van het wagenpark verder wordt vergroot.

Rosendaal Transport is een familiebedrijf wat is opgericht in 1925. Het is gespecialiseerd in het vervoer van waardevolle of kwetsbare goederen over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. Ook voor warehousing kan men bij Rosendaal terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer