Ga naar hoofdinhoud

Shell Recharge levert eerste snellader aan Kivits Drunen

Logistiek dienstverlener Kivits Drunen heeft een snellader van Shell Recharge in gebruik genomen voor haar nieuwe elektrische Volvo truck. Beide partijen hebben de ingebruikname van deze eerste snellader op feestelijke wijze gevierd.

Kivits Drunen is een logistiek bedrijf uit Brabant dat in de afgelopen 75 jaar is uitgegroeid tot een expert in het vervoer van temperatuur-kritische producten, zoals groente en fruit, naar onder andere supermarkten, distributiecentra, groothandels en winkels. Het bedrijf koestert de missie om logistiek op de meest efficiënte en duurzame manier te realiseren.

De snellader van Shell Recharge staat niet op zich; ook zijn ongeveer 4.000 zonnepanelen op het dak van Kivits in Waalwijk geplaatst en zal een grote batterij ter plekke het lokale elektriciteitsnetwerk zoveel mogelijk ontzien. De drie toepassingen dragen bij aan de verduurzaming van het zware transport van het bedrijf.

Voor de verduurzaming van zwaar transport zal volgens Shell in de komende jaren nog een mozaïek van oplossingen nodig zijn; biodiesel, biogas, batterij-elektrisch en waterstof. Hierbij is de verwachting dat de laatste twee op de langere termijn de boventoon zullen gaan voeren. Shell investeert nu al in alle toepassingen om deze producten te kunnen produceren of op te wekken en vervolgens te kunnen leveren aan haar klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer