Sitra bestelt 100 nieuwe DAF’s • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Sitra bestelt 100 nieuwe DAF’s

Het Belgische transportbedrijf Sitra heeft al jarenlang een goede band met DAF trucks en bekrachtigt die met een bestelling van 100 DAF XF Space Cab trekkers.

Begin volgend jaar viert het familiebedijf Sitra uit Ieper haar 60ste verjaardag. Het succesverhaal van Sitra Group begon op 31 maart 1962 toen Robert Saelens in Geluveld nabij Zonnebeke Saelens Inter Transport oprichtte. Martial en Frank Saelens, de kinderen van Robert, streefden de weg van de diversificatie na. Ze zochten gericht naar nichemarkten en specialiseerden zich in het transport van voedingsmiddelen in verschillende vormen, zowel in Europa als daarbuiten.

Vandaag de dag staat de derde generatie van de familie Saelens aan het roer van de SItra Group, met vestigingen in verschillende Europese landen is het dé specialist en referentie in het nationaal en internationaal vervoer van levensmiddelen. Hiervoor zet Sitra een vloot in van circa 750 trekker/oplegger combinaties (koel/vriestrailers, containerchassis, bulkopleggers voor vloeistoffen en droge producten).

Sitra klopte onlangs opnieuw aan bij DAF voor de levering van een serie van 100 nieuwe trekkers van het type XF met Space Cab en de MX-11 motor, welke in de loop van 2021 zullen worden uitgeleverd. Het partnership tussen beide partijen gaat ook al richting een halve eeuw. De eerste DAF werd namelijk in 1976 besteld en gestaag groeide DAF uit tot de huisleverancier en staat dealer TH Trucks ook in voor een goede dienstverlening, waarbij de uptime van de vloot het belangrijkste is. 

Eén reactie op “Sitra bestelt 100 nieuwe DAF’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer