Sterk levert 25 kooiaap-opleggers aan Martin van den Bogerd • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Sterk levert 25 kooiaap-opleggers aan Martin van den Bogerd

Van den Bogerd Transportgroep uit Bergschenhoek groeit snel en om de groei bij te benen heeft directeur-eigenar Martin van den Bogerd 25 kooiaap-opleggers aangeschaft bij Sterk Trailers.

Martin van den Bogerd is al sinds jonge leeftijd werkzaam in de logistiek. In 2003 heeft hij Zijderhand Transport uit Moerkapelle overgenomen. Hier wordt het vervoer van betonproducten voor de weg- en waterbouw en het transport van zeecontainers verzorgd.

Na 10 jaar is de locatie in Moerkapelle te klein en vestigt Martin zich in Bergschenhoek. Met maar liefst 2,5 hectare bedrijfsterrein wordt hier onder andere het vervoer van houtproducten opgestart met een meeneemheftruck. Vanwege de groei zijn er 25 nieuwe kooiaap opleggers aangeschaft.

Bij veel klanten zag Sterk Trailers dezelfde wensen terugkomen. De oplegger moet sterk zijn, een brede vloer hebben, uitgerust zijn met zware klemrongen, voorzien van veel rongpotten en sjorogen en diverse opbergmogelijkheden.

Om de levertijden en prijzen te optimaliseren heeft Sterk Trailers daarom twee complete modellen samengesteld. Een korte gestuurde twee-asser en een langere gestuurde drie-asser. Deze modellen worden door Sterk Trailers continue geproduceerd zodat zij de levertijden zo optimaal mogelijk zijn. Uiteraard kan er nog uit vele opties gekozen worden.

Sterk produceert altijd met hoog sterktestaal en altijd naar keuze standaard thermisch verzinkt of geheel geschoopeerd (zonder meerprijs). Uiteraard blijft het mogelijk om een (kooiaap-) oplegger volledig op maat te produceren, maar Sterk zegt dat er dan rekening moet worden gehouden met iets langere levertijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer