Stralis met voorloopas voor Kole • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stralis met voorloopas voor Kole

Kole Transport ’s-Heerenhoek heeft onlangs een nieuwe Iveco Stralis voorloopastrekker met kipper hydrauliek in gebruik genomen.

De Stralis met een gestuurde en hefbare voorloopas is uitgerust met de 510pk en 2.300Nm krachtige Cursor 13 dieselmotor met Hi-Tronix versnellingsbak. Aan het chassis is ruimte voor 200  liter hydrauliek olie en 430 liter diesel. Iveco-dealer DEBA Bedrijfswagens uit Kapelle leverde het voertuig af. Rini de Korne beaamt als verkoper dat deze vervolgorder tot stand gekomen is door de prestaties van de Iveco Stralis, de jarenlange positieve ervaringen en de standvastige relatie tussen de klant en DEBA Bedrijfswagens.

Kole Transport is door jarenlange kennis en ervaring met los gestort bulktransport een begrip op de Nederlandse wegen. Kole Transport is een onderdeel van Sagro. Het is een multidisciplinaire onderneming op het gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Door productontwikkeling en overnames is Sagro uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan 250 mensen werken op verschillende locaties in Nederland.

De nieuwe Stralis TX/P wordt onder andere ingezet voor het vervoer van asfalt, zand, grind, grond en andere producten. Dieleman Axel tekende voor de opbouw van de HYVA kipper hydrauliek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer