TopTruck wordt TruckXL • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TopTruck wordt TruckXL

Top Truck verandert haar naam naar TruckXL. Sinds 2010 is Top Truck in de Benelux actief als netwerk voor onderhoud en reparatie van vrachtwagens en trailers. Vanaf 1 januari 2023 wordt het netwerk omgedoopt tot TruckXL.

In oktober j.l. maakte het grossiersnetwerk G-Truck ook al bekend dat het haar naam zou wijzigen naar PartsXpert. Beide naamsveranderingen zijn een direct gevolg van de overstap die de formules gaan maken van GroupAuto naar Nexus. In praktische zin verandert er niet veel, want de huidige club mensen blijft de formules continueren. Wel zal deze wijziging worden aangegrepen om de positie als marktleider in universele werkplaatsen voor truck en trailer verder uit te bouwen.

Bij de nieuwe naam hoort een ook nieuwe huisstijl. Met een nieuwe frisse uitstraling en de naam TruckXL zal de komende maanden flink geïnvesteerd worden in het bekend maken van de markt met de nieuwe TruckXL naam. De wijziging zal snel zichtbaar worden in de TruckXL werkplaatsen die vanaf janauri worden omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De vertrouwde kleurstelling in het rood, wit en zwart zal behouden blijven.

Wat volgens TruckXL niet verandert is de kwaliteit en het persoonlijke contact tussen de werkplaatsen en klanten.

In de TruckXL werkplaatsen wordt onderhoud uitgevoerd op hoog niveau. Er wordt gewerkt met A-merk onderdelen en moderne diagnose apparatuur. Hierdoor zorgt TruckXL ervoor dat chauffeurs vele veilige kilometers kunnen afleggen. De goed opgeleide monteurs zorgen ervoor dat het waardevolle materieel in topconditie wordt gehouden.

De TruckXL werkplaatsen bieden service aan alle merken trucks, trailers en bestelwagens, waardoor al het onderhoud onder één dak gedaan kan worden. Ook voor het onderhoud en reparatie van bijvoorbeeld laadkleppen en koelmotoren kun je bij een TruckXL garage terecht. Uiteraard kan men daar ook terecht voor de bekende keuringen, zoals APK en LPK.

De TruckXL werkplaatsen zijn betrokken bij de wensen van de klant en bieden daarom een vertrouwd en vast aanspreekpunt. Elke werkplaats wordt geleid door een zelfstandige ondernemer, dit zorgt voor korte lijntjes en praktische oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer