Twee Actrossen met Kögels voor KOPexpo • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Twee Actrossen met Kögels voor KOPexpo

De firma KOPexpo uit Vaassen groeide in 10 jaar tijd van 2 medewerkers uit naar een bedrijf met totaal 25 personeelsleden. Deze groei ging gepaard met de ambitie om ook steeds professioneler te opereren.  Daarin is nu weer een nieuwe stap gezet met de aanschaf van twee nieuwe Mercedes-Benz’ Actros plus twee nieuwe Kögel opleggers.

v.l.n.r. Guy Seelmann – accountmanager Truck en trailer, Berry Zweekhorst – verkoper Wensink Apeldoorn en Marius Bos – Eigenaar KOPexpo

De trekkers zijn twee Mercedes Actros 1840LS trekkers met daarachter twee Kögel opleggers afgeleverd. Op de opleggers werden door leverancier Truck en Trailer uit Lochem een zware en volledig sluitende laadklep gemonteerd.

KOPexpo is de specialist voor beursstands, interieurs, shop-in-shops en displays. Belangrijk voor al hun opdrachten van groot tot klein is een goede voorbereiding en een vlekkeloze uitvoering. Voor het transport van de diverse materialen werd tot voor kort gebruik gemaakt van ouder vrachtauto’s en nog oudere opleggers. Omdat dit niet meer aansloot bij de huidige bedrijfsvoering werd contact opgenomen met Wensink en Truck en Trailer en werden de eisen en wensen van KOPexpo gelegd naast de mogelijkheden van deze totaal leveranciers en bleek dat het maken van een passende aanbieding niet zo moeilijk was. De beslissing was toen ook snel genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer