Twee DAF’s XG+ lowdeck bij Black Cat • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Twee DAF’s XG+ lowdeck bij Black Cat

Afgelopen maandag nam directeur Timon Magilse van Black Cat Project & Event Logistics uit Breda de sleutels van een nieuwe DAF XG + in ontvangst van Loek Dames van DAF Trucks dealer Tilburg- Bastiaansen. Het is al de tweede nieuwe XG+ voor de logistiek dienstverlener in de entertainmentbranche. Beide trucks zijn lowdeck-uitvoeringen en ze zijn rondom luchtgeveerd.

Tevens hebben de DAF’s alle opties voor het comfort van de chauffeur die lange tijd van huis is op internationale routes. De chauffeurs komen dan ook niets te kort in het nieuwe XG+ model. Ze beschikken over een luchtgeveerde chauffeurs- en bijrijderstoel, speciale getinte voorruit tegen de zon, standairco en een draaibare stoel. De motor levert 480 pk.

Buiten het verzorgen van complexe logistieke processen voor bekende internationale bands, kunst en sport activiteiten levert Black Cat Project & Event Logistics ook contractlogistiek voor volumetransporten.

Het bedrijf uit Breda heeft vorig jaar zijn orderportefeuille zodanig zien toenemen dat er in totaal zes  vrachtwagens in de vloot zijn bij gekomen, waardoor zij nu de beschikking hebben over negen volumetrekkers.

Door het opschalen met eigen wielen kan Black Cat Project & Event Logistics volgens Magilse steeds beter inspelen op de dynamische vraagstukken die gebruikelijk zijn in de altijd in beweging zijnde wereld van de tours en concerten. “We zijn een speler die totaal ontzorgen voor onze klanten belangrijk vinden en omdat we altijd buiten de reguliere werktijden opereren is het hebben van een grotere vloot een onderdeel van onze interventiedienst en om uiterst flexibel onze operatie van klanten te kunnen ondersteunen.” De keuze voor DAF gaat terug naar de oorsprong van het bedrijf. “We zijn begonnen in 2012 met een DAF FA 700 uit 1977 voor het transport van licht en geluid voor de eigen band”, vertelt Magilse.  Het bedrijf is onder zijn leiding gegroeid tot een internationale speler in de entertainmentverplaatsingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer