Van der Sangen gaat blind voor de nieuwe Renault T High • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van der Sangen gaat blind voor de nieuwe Renault T High

Van der Sangen Transport heeft nog voor de onthulling van de Renault Trucks T Evolution een order getekend voor twee nieuwe Renault Trucks T High Sleeper 480pk 4×2 trekkers. De trekkers worden ingezet voor diverse transportwerkzaamheden en worden januari 2022 geleverd door BAS Truck Center.

Van der Sangen Transport is al ruim 50 jaar actief in diverse soorten transport. Van staal- en koeltransport tot levensmiddelendistributie. Het bedrijf heeft een modern wagenpark van 21 trekkers en diverse kast- en huiftrailers. De investering in de twee nieuwe Renault T High trekkers werd gedaan ter uitbreiding van de huidige vloot.

In maart kondigde Renault Trucks een complete vernieuwing van de T, T High, C en K ranges aan. Nog voordat het design van de nieuwe modellen werd onthuld, tekende Van der Sangen Transport de order voor twee stuks Renault Trucks T High Sleeper 480pk 4×2 trekkers. Jan van de Sangen: “Zo’n zes jaar geleden kochten we onze eerste Renault T Sleeper cab. Inmiddels hebben we acht Renault T’s in ons wagenpark, variërend van 430pk tot 520pk. Toen bekend werd dat er een facelift kwam, waren we meteen enthousiast. Met name omdat bekend werd dat stuurinstelling verbeterd zou worden en het brandstofverbruik nog gunstiger zou worden. Onze ambitie om betrouwbare logistieke diensten te leveren en de constante drive om onze processen te optimaliseren en te innoveren, sluiten bovendien perfect aan bij het merk Renault Trucks.”

In 2019 werd een van de Renault Trucks van Van der Sangen al benoemd tot een van de twaalf mooiste van Nederland. Van der Sangen is al langer ambassadeur voor het Franse truckmerk.

Lees alles over de nieuwe Renault Trucks range in de nieuwste editie van TTM.nl magazine, die komende vrijdag verschijnt…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer