Van Opdorp opent state-of-the-art tankcleaning • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Opdorp opent state-of-the-art tankcleaning

Na een grondige renovatie van circa 11 maanden opende Van Opdorp Transportgroep uit Sas van Gent onlangs een nieuw state-of-the-art tankcleaning station. Met deze renovatie is een investering gemoeid van circa 2,2 miljoen euro. Van Opdorp Transportgroep geeft daarmee een duidelijk signaal de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te zien. En geeft daarnaast ook invulling aan de toenemende behoefte van klanten naar kwalitatief en qua snelheid uitstekende cleaning adressen.

Manon van Opdorp: “Met Cargill als klant én goede buur zag mijn vader eind jaren ’80 kansen voor de cleaning van tankwagens en in 1988 was de professionele cleaning afdeling een feit.” Vandaag de dag worden dagelijks ruim 60 tank-/bulkopleggers inwendig gereinigd. Op vrijdag en zaterdagochtend komen daar nog eens circa 25 uitwendige reinigingen bij. “Na 30 jaar intensief gebruik was de cleaning op het einde van zijn levensduur en zijn we in september 2018 gestart met een grondige renovatie”, aldus Manon van Osdorp.

Snellere doorlooptijd door uitbreiding van drie naar vier cleaning straten, vijf stoombanen, desinfectie mogelijkheden, cleanen op afspraak, programma’s afgestemd op product en/of klant en gekwalificeerd en goed opgeleid personeel zijn slechts enkele voordelen van het nieuwe cleaning station. Van Osdorp: “De uitbreiding naar vier cleaning straten betekent een groei in capaciteit van 60 naar 100 wagens per dag. Een vernieuwing van dit formaat biedt bovendien volop kansen om nóg beter in te spelen op marktomstandigheden en de behoeften van onze klanten. Door een zeer nauwkeurige beheersing van de processen leveren we topkwaliteit met een minimale belasting van het milieu, onder veilige en goede werkomstandigheden.”

Sinds 1927 heeft Van Opdorp Transportgroep al heel wat kilometers gemaakt. Zowel letterlijk als figuurlijk. Wat begon met paard en wagen is nu, ruim 90 jaar later, uitgegroeid tot specialist in tank-, bulk, en containertransport in de feed, food en non-food markt, tankcleaning en containeropslag. Eén van de speerpunten binnen de visie van Van Opdorp Transportgroep voor de komende twee jaar is de doorontwikkeling als specialist in tankcleaning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer