Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Volvo FE Electric met afzetsysteem voor Rebro

Rebro Transport Service uit Rucphen heeft een wagenpark waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Sinds afgelopen week heeft Rebro een Volvo FE Electric met een innovatief volautomatisch afzetsysteem.

Rebro Transport Service is een familiebedrijf waar de familie Rens de scepter zwaait. Vader Hans en moeder Anita begonnen in 2007 met Rebro, maar waren daarvoor al lange tijd actief in de wereld van logistiek en transport. In 2011 stapten zoons Roy en Ralph in het bedrijf. Eerst als chauffeurs, maar nu zijn zij mede-verantwoordelijk voor de werkzaamheden van Rebro Transport.

Rebro voert een modern beleid, waarbij innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo zoekt Rebro actief naar duurzame alternatieven voor de traditionele vrachtwagen. Zo had Rebro al een flink aantal Volvo LNG trucks rijden, maar afgelopen vrijdag werd het eerste volledige elektrische Volvo voertuig aan het wagenpark toegevoegd. Het is een Volvo van het type FE Electric, geleverd door Bluekens Truck & Bus en door Hertoghs Carrosserieën voorzien van een innovatief volautomatisch afzetsysteem. Dat is zeer handig voor snelle en efficiënte rangeerbewegingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer