Vijf nieuwe DAF’s XF voor Graaco • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Vijf nieuwe DAF’s XF voor Graaco

Logistiek dienstverlener Graaco uit Coevorden heeft afgelopen vrijdag vijf nieuwe DAF’s XF 480 trekkers in de vloot opgenomen. Reinder Dorenbos van dealer Bakker Bedrijfswagens leverde de trucks af.

Het was een feestelijke dag voor Graaco. De chauffeurs konden de sleutels en hun hart ophalen en de nieuwe aanwinsten bekijken, waarbij zij instructie kregen.

De nieuwe DAF XF trucks kenmerken zich door de luxe cabine, met nieuwe aerodynamica voor zuinig rijden en lage CO2-uitstoot. De grote en diepe voorruit, die aan de zijkanten gebogen is, in combinatie met grote zijruiten, biedt een prima direct zicht voor de chauffeur om de verkeersveiligheid te vergroten. Het interieur van de cabine is volgens Graaco zeer comfortabel voor rijden, wonen en slapen met ruimte en een praktische indeling. De chauffeursstoel met onder andere stoelverwarming en stoelventilatie, luchtvering (Super Air) en een hoge rugleuning met verstelbare schoudersteun dragen bij aan het comfort voor de chauffeur. Tevens zijn de nieuwe XF’s van Graaco voorzien van standairco en een ingebouwde magnetron. De op de trucks aanwezige systemen voor communicatie en rijmanagement zijn helemaal van deze tijd; van een online fleetmanagementsysteem met relevante informatie over de truck en locatie tot een uitgebreid infotainmentsysteem voor de chauffeur.

Graaco heeft bij de aankoop van de nieuwe trucks bewust gekozen voor Bakker Bedrijfswagens. Dit is voor Graaco een lokale partij waarmee er een warme band is. Ook de vorige serie trucks van Graaco is door Bakker geleverd.

Met de nieuwe trucks kan Graaco zijn klanten ook de komende jaren optimaal van dienst zijn. Met de vrachtwagenvloot worden de Benelux, Duitsland en Zweden bediend, daarnaast zijn er goede connecties met collegabedrijven voor het omvangrijke transport, dat over de weg en ook per trein plaatsvindt.

Graaco is een logistieke dienstverlener die zich richt op productie- en handelsbedrijven. Het bedrijf ligt dicht bij de A28, A37 en de Duitse A31. Ook is het rechtstreeks verbonden aan het Nederlandse en het Europese spoorwegennet. Graaco beschikt in Coevorden over 220.000 m2 grondoppervlakte, waarvan 88.000 m2 is bebouwd met een Grain Terminal en met warehouses, geschikt voor opslag en vele vormen van Value-Added-Services.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer