Ga naar hoofdinhoud

Vijf nieuwe Kässbohrers BAS Rent

BAS Rent heeft onlangs de eerste nieuwe Kässbohrer gesloten opleggers in gebruik genomen uit een serie van vijf. De trailers zijn onder andere voorzien van een geïsoleerd dak en onderschuivende laadklep.

“Steeds meer van onze relaties zien de voordelen van full-service gebruik van transportmaterieel! Eén maandelijkse factuur voor alle kosten rondom de inzet van het betreffende voertuig, gecombineerd met aanvullende diensten zoals een 24/7 internationaal beschikbaar servicenetwerk en een landelijk dekkende haal- en brengservice. Daarbij beschikt de klant over modern materieel volgens de huidige normen”, aldus Wessel Verhoeven van BAS Rent.’

De samenwerking tussen BAS Rent en Kässbohrer is overigens niet nieuw. “We hebben reeds meerdere kastentrailers in gebruik welke goed presteren, vandaar dat we in de oriëntatie op nieuwe kastgesloten trailers weer bij Kässbohrer uit kwamen. We hebben er alle vertrouwen in dat ook deze trailers volledig voldoen eisen en wensen van onze gebruikers.”

BAS Rent biedt, een hoogwaardig en compleet aanbod trucks, terminal trekkers en trailers, beschikbaar voor lange en korte termijn full-service huuroplossingen. Als onderdeel van het BAS ‘Global Truck Concept’ kunnen ze de klant van A tot Z bedienen in zijn/haar behoefte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer