Wagenborg Nedlift investeert in nieuwe mobiele kranen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wagenborg Nedlift investeert in nieuwe mobiele kranen

Wagenborg Nedlift breidt haar wagenpark uit met twee nieuwe Liebherr mobiele telescoopkranen. De twee kranen, een van het type LTM1450-8.1 (met 450 ton hijscapaciteit) en een van het type LTM1650-8.1 (met maar liefst 700 ton hijscapaciteit) worden binnenkort toegevoegd aan de vloot.

Beide types zijn moderne Liebherr mobiele telescoopkranen, voorzien van VarioBallast. Hiermee is het mogelijk om de radius van de ballast te variëren, al naar gelang de beschikbare opstelruimte en de te hijsen last. Ook beschikken beide kranen over VarioBase, variabele afstempeling waarmee veilig hijsen op elke opstellocatie mogelijk is. Met behulp van de €COmode worden zowel geluidsoverlast als brandstofverbruik beperkt.

Met deze investering speelt Wagenborg Nedlift naar eigen zeggen in op de groeiende markt voor complex en zwaar hijswerk in de infrasector en industrie in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf beschikt over een keur aan vakspecialisten die veilige én efficiënte oplossingen ontwikkelen voor uitdagende transport- en hijsprojecten.

De levering van de 450 tons LTM1450-8.1 kraan staat gepland voor december 2020, de 700 tons LTM1650-8.1 volgt wat later.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer