Wolter Koops kiest voor 300 nieuwe Thermo King Advancer-units • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Wolter Koops kiest voor 300 nieuwe Thermo King Advancer-units

Transportbedrijf Wolter Koops, met het hoofdkantoor in Zeewolde, monteert 300 nieuwe Thermo King Advancer A-400 koelunits op haar opleggers. Wolter Koops koos Thermo King Advancer-units in de eerste plaats vanwege hun marktleidende prestaties en brandstofefficiëntie in combinatie met minimale onderhoudsbehoeften.

Het hoofdkantoor is sinds 1961 in Nederland gevestigd, en met kantoren in Duitsland en Polen, en een groot wagenpark van klimaatgeregelde opleggers, biedt Wolter Koops geïntegreerde logistieke diensten voor verse en diepgevroren koelketens, waaronder transport, distributie, crossdocking en warehousing. Het nieuwe Advancer-wagenpark zal ervoor zorgen dat het voedsel, zuivel, bloemen, planten, vlees, fruit en groenten die Wolter Koops door heel Europa vervoert, tijdens de hele reis veilig en in topconditie blijven.

“Betrouwbaarheid van apparatuur is van het grootste belang voor het transport van tijdsgevoelige producten. We investeren voortdurend in ons wagenpark en rusten onze voertuigen uit met de nieuwste technologie die de veiligheid, het brandstofverbruik en de prestaties van onze voertuigen kan verhogen”, aldus Wolter Koops Jr., eigenaar van het bedrijf. “We werken al met Thermo King samen sinds we zijn begonnen met transport met temperatuurregeling en we zijn onder de indruk van de innovatie die ze hebben gebracht met Advancer. De voordelen van de unit op het gebied van brandstofverbruik, prestaties en intelligentie zullen ons helpen ons werk beter en efficiënter te doen. Omdat we ons eigen team van onderhoudsspecialisten hebben om ervoor te zorgen dat ons wagenpark in topconditie is, zijn verbeterd onderhoudsgemak en langere onderhoudsintervallen van de Advancer ook een geweldige propositie voor ons bedrijf.”

“Met Advancer worden alle componenten en ontwerpbeslissingen genomen vanuit het perspectief van de klant – om technologie te leveren die speciaal is gebouwd om het toekomstige succes van onze klanten te stimuleren”, zegt Alain van Schaik, Key Strategic Account Manager bij Thermo King EMEA. “We zijn van mening dat Advancer transporteurs een prestatieniveau biedt dat nieuwe definitie geeft aan wat er mogelijk is in de logistiek van de koelketen. De positieve feedback van onze klanten, zoals Wolter Koops, zorgt ervoor dat technologie voldoet aan onze ambities en dat we een nieuwe norm stellen voor prestaties, kostenbesparingen, bedrijfstijd en lagere emissies.”

“Innovatie en duurzaamheid vormen een essentieel onderdeel van het beleid van ons bedrijf en we zijn continu op zoek naar mogelijkheden om onze impact op het milieu te minimaliseren”, zegt Wolter Koops Jr. “Dit is ook een reden waarom we de Advancer-units hebben verwelkomd. Zijn prestaties op het gebied van emissies, brandstofefficiëntie en het overtreffen van de wettelijke verwachtingen zullen bijdragen aan het verlagen van de CO2-voetafdruk van onze dagelijkse activiteiten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer