Ga naar hoofdinhoud

Zeven nieuwe Scania’s voor Van Straalen De Vries

Directeur/eigenaar Rober van Straalen nam onlangs de sleutels in ontvangst van de eerste zeven nieuwe Scania’s in de vloot van Van Straalen De Vries transport, met het hoofdkantoor in het Noord-Hollandse Zwaagdijk. De overige zeven voertuigen uit de order worden later afgeleverd.

De twee- en drie-assige R450 trekkers waren het resultaat van de goede ervaringen met de Scania’s die het bedrijf een jaar eerder in gebruik nam. Met name het lage bandstofverbruik en de tevreden chauffeurs deed men nu wederom voor het merk met de Griffioen kiezen. Dankzij de lage brandstofkosten en de hoge inzetbaarheid maken de trucks hun TCO meer dan waar.

Van Straalen De Vries transport is een transportbedrijf waar de klanten voor een breed programma logistieke activiteiten terecht kunnen. De nieuwe Scania’s zijn volledig op deze veelzijdigheid afgestemd. De R450 trekkers zijn uitgerust met de allround 450 pk 13-liter scr-only motor. Het bijzonder lage brandstofverbruik van deze motor heeft inmiddels geresulteerd in een ijzersterke reputatie.

Directeur/eigenaar Rober van Straalen (R) ontvangt de sleutels van de nieuwe Scania’s uit handen van Arjan Nijman, Regiodirecteur Scania Nederland.

De ruime en luxueuze R-cabine biedt de chauffeur een veilige en ergonomische werkplek. De trucks zijn rondom luchtgeveerd wat nog eens extra comfort levert. Bovendien vergemakkelijkt dit het aankoppelen en docken. Met Scania Opticruise, Scania Retarder, ACC, LED verlichting en stand-airco komen de chauffeurs niets te kort. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat deze dik tevreden zijn. Twee trekkers betreffen 6×2/4 voorloopastrekkers. Deze worden ingezet voor toepassingen waarbij de deellasten dat noodzakelijk maken.

Van Straalen De Vries is een bedrijf met meer dan 415 trekkende eenheden, 540 getrokken eenheden en 640 medewerkers. Het bedrijf beschikt over 8 vestigingen in Nederland en 1 in Spanje. Men is zeer gevarieerd in transport: geconditioneerd, winkeldistributie, ADR distributie, LZV transport, agrarisch transport, afzetcontainer transport en bloemen transport. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwaagdijk, nabij de vestiging Scania Zwaagdijk. Deze heeft dan ook de aflevering van de nieuwe trekkers verzorgd en staat garant voor een maximale inzet van de trucks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer