Zwart-wit: Nieuwe DAF’s voor Brugge Transport en Limi Trans • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Zwart-wit: Nieuwe DAF’s voor Brugge Transport en Limi Trans

De plaatjes van de goudgele nieuwe generatie DAF’s kennen we nu wel, gelukkig worden momenteel de eerste nieuwe DAF’s aan klanten geleverd. En die worden gewoon in het zwart of wit geleverd.

Zo nam E. Brugge Transport uit Onstwedde. Specialist op Duitsland en Scandinavië een nieuwe XG 450 in ontvangst. Een witte, maar wel met witte wielen en blauwe naven. Een plaatje van een truck, hoewel we vinden dat de fraaie lijnen in de carrosserie er met een witte lak wat minder sterk uitkomen. Gelukkig maakt de striping dat wel weer een beetje goed.

Hetzelfde geldt voor de XG+ 450 die Limi Trans uit Almere afgelopen week geleverd kreeg, de eerste van vier nieuwe DAF’s trouwens. De zwarte kleur met zilveren en rode accenten maken de DAF toch weer net wat anders. De XG+ van Limi Trans is luxe uitgevoerd met een Nature interieur en draaibare leather air stoelen. De XG+ heeft ook standairco, net als de XG van Brugge.

Beide nieuwe DAF’s zijn nog voorzien van spiegels en niet van DAF’s Digital Vision camerasysteem. De XG+ van Limi Trans is wel voorzien van DAF Corner View.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer